Biz kimiz?
15 yılı aşkın süredir ağırlıkla uzakdoğu ülkelerinde ticari faaliyetler ve üretimler gerçekleştirdikten ve Dünyanın her kıtasına ulaştırdıktan sonra artık Türkiye merkezli bir yapıyı kurmanın zamanının geldiğine karar veren ZanhaPay Teknoloj, Türkiye’de Zanha Ödeme Kuruluşu yatırımını 2019 yılının başında ülkeye kazandırdı.

Dünya’nın her kıtasında ve birçok ülkesinde ticari faaliyet sürdürmenin vermiş olduğu deneyimler ve edinilmiş tecrübeler, zaman içerisinde büyük markalar ile kurulmuş güçlü bağlar, bu tecrübe ve bağlar sayesinde edinilmiş güçlü sermaye yapısı ZanhaPay’in ödeme kuruluşu iştirakini çok daha güçlü, vizyoner ve misyoner hale getirdi.
Ticari hayatının bir bölümünü ekonomisi ve teknolojisi Türkiye’den çok daha ileri seviyede olan ülkelerde sürdüren ZanhaPay Teknoloji, bu ülkelerdeki deneyimlerinin de üzerine koyarak Türkiye ekonomisine değer katan yatırımlarını hız kesmeden devam ettiriyor.
Gerek Türkiye içerisinde ve gerekse de Dünya genelinde Türk iş insanlarının ana sorunlarından birisi olan finansal organizasyonlarını hem güvenli hem de hızlı bir şekilde çözmek adına oluşturulan ZanhaPay ödeme kuruluşu sayesinde artık Türk iş insanları en önemeli sorunlarından birisini tamamen kafalarından silmiş oldular.
ZanhaPay Ödeme kuruluşu, Türk iş insanlarının özellikle finansal konulardaki sorunlarına en hızlı şekilde ve en düşük maliyetler ile çözüm üretirken, o günkü ihtiyaçlara değil gelecekte doğacak ihtiyaçlara da bu günden altyapılar hazırlamaktadır.
Vizyon
Sadece günün getirdiği ihtiyaçlara çözüm üretmek yerine, farklı ülkelerdeki ticari model deneyimlerimiz, sürekli takip ettiğimiz sektörel analizler, ülkeler ve kıtalar arası politik girişimler, teknolojinin gittiği rota doğrultusunda geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretiyoruz.
Strateji geliştirme birimimiz ile teknik ekibimiz arasındaki koordinasyon sayesinde iş ortağımıza stratejik hamleler yapabilme olanağı sağlıyoruz.
Misyon

Türk iş insanlarının Finansal süreçlerini güvenli, hızlı, kaliteli ve esnek hale getirirken mümkün olan en düşük maliyet ile Türk üretimini, sanayisini destekleyebilmek ve büyümesine katkı sağlayabilmek.
Dünya’daki hali hazırda kullanılan ve yakın gelecekte kullanımı muhtemel olan fikirleri, uygulamaları, süreçleri Türkiye merkezli olarak aktif ederek geç kalmış olmanın dezavantajını Türkiye için avantaja çevirebilmek.